[carousel_slide id=’789′]

Hoe lang weet jij de bal in het spel te houden?

Speel eens een echt spel, speel pinball!

Wie herinnert het zich niet, een snel spelletje in de snackbar op de hoek, wachtend op een patatje speciaal. Of die felle strijd tegen een jeugdvriend in de sporthal onder het genot van een koud drankje. In de jaren 70, 80 en 90 stonden ze op iedere camping, sporthal of cafe.

In Alkmaar hebben we meer dan 25 klassieke en recente flipperkasten samengebracht om u een onvergetelijke flipperervaring te bezorgen. Speel nog eens deze uitdagende machines om te bewijzen dat u nog steeds een ware pinball wizard bent. Als u dit aandurft natuurlijk…

SPEEL UITDAGENDE KASTEN MET ELKAAR

Pinball is een spel wat bij uitstek geschikt is om samen te ontdekken. De potjes duren kort en het spel is zeer afwisselend en uitdagend! Dit maakt het erg leuk om tegen elkaar te spelen, waarbij je jezelf steeds weer kunt verbeteren.

LEER DE ZILVEREN BAL TE BEHEERSEN

Leer eerst de regels van het spel kennen. Red je bal met een slap save, start een multiball en ga voor de super jackpot! Maar pas op dat de machine niet op tilt slaat!

BEWIJS DAT JE DE ECHTE PINBALL WIZARD BENT

Genoeg geoefend? Speel dan een toernooi op de verschillende flipperkasten tegen de leden van je groep. De grote vraag is natuurlijk wie zich na afloop de 'pinball wizard? mag noemen!

Voor wie?

Pinball is leuk voor IEDEREEN!

Voor bedrijven

Een leuke combinatie tussen samenwerking en competitie, flipperen is uitermate geschikt om je collega’s nog beter te leren kennen. Voor non-profit bedrijven hanteren we een korting (zie de faq).

Voor vrienden

Iets te vieren of op zoek naar een origineel dagje uit? Bij zowel mannen als vrouwen haalt flipperen onvermoede krachten naar boven!

Familiefeesten

Flipperen is leuk voor jong en oud en erg geschikt om tijdens een familiedag weer eens uitgebreid bij te praten!

27

FLIPPERKASTEN

150

STALEN BALLEN

10

WEDSTRIJDEN

2

UUR PLEZIER

Flipperkasten

27 klassiekers en recente kasten om te ontdekken...

?The Pinball Experience? is gevestigd in Alkmaar en biedt een goed onderhouden en uitgebreide line-up van meer dan 25 kasten van begin jaren 90 tot zeer recent (minder dan een jaar oud).

Prijzen

De grootte van de groep bepaalt de prijs. Voor alle groepen geldt inclusief introductie, vrij flipperen en afsluitend toernooi. Koffie, thee en (non-alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

8 - 14 SPELERS

€30,00 per persoon

15 - 24 SPELERS

€27,50 per persoon

25+ SPELERS

€25,00 per persoon

Ben je met minder dan 8 personen? Kom eens langs op onze ‘Friday Night Pinball’! Iedere twee weken van 20:30 tot middernacht. Entree ?10,00 (exclusief drankjes).?Bekijk onze agenda om te zien wanneer de eerstvolgende Friday Night Pinball is.

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen...

Hoe werkt reserveren en annuleren?

  • Reserveren is verplicht en kan via per email of telefonisch
  • Een reservering is voor een groep van 10 tot en met 25 personen
  • Het annuleren of omboeken van een reservering?kan telefonisch of per email en is kosteloos tot 72 uur v??r de gereserveerde datum en tijd. Bij een annulering of omboeking binnen 72 uur voor de gereserveerde datum en tijd wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht

Hoe lang duurt een bezoek?

  • Een bezoek aan onze gameroom duurt ongeveer 2 uur.
  • Zorg dat u 5 minuten voor uw starttijd aanwezig bent, te laat komen kan gevolgen voor uw speeltijd?hebben.

Wat zijn de huisregels?

  • The Pinball Experience Alkmaar laat geen mensen toe die onder invloed van alcohol of drugs zijn.
  • Toegang tot de ruimte en het spelen van het spel is op eigen risico.
  • Opzettelijk toegebrachte schade zal verhaald worden. Het breken van een glasplaat kost ?250.

Waarom is er een leeftijdsgrens van 8 jaar?

De leeftijdsgrens is een indicatie, pinball kan al vanaf jonge leeftijd gespeeld worden. Echter sommige van de thema?s van flipperkasten zijn gericht op volwassen, dus probeer zelf een inschatting te maken of u uw kind hieraan wilt blootstellen.

Hoe kunnen wij betalen?

  • Betaling op locatie kan (bij voorkeur) per PIN of contant.
  • Indien u online wenst te betalen kunt u een email sturen.

Hoe komen jullie aan al die flipperkasten?

The Pinball Experience is een initiatief dat voorkomt uit een groep vrienden en flipperfanaten die zich al sinds de jaren 90 met het verzamelen van flipperkasten en alles wat dit mooie spelletje te bieden heeft bezig houden. 2 leden binnen deze groep zijn oprichters en beheerders van een van de grootste mondiale websites over (het verzamelen en bespelen van) flipperkasten: pinside.com. Lees het hele verhaal hier.

Boekingen

Voor informatie en reserveringen stuur een mail naar: hallo@pinballexperience.nl of bel: 06-81955932.

CONTACT

Neem contact op om een afspraak in to boeken of voor meer informatie.

Hazenkoog 17b
1822 BS, Alkmaar

(06) 81955932

hallo@pinballexperience.nl